„În derivă” revine la HBO într-un al doilea sezon

0
466

La începutul lui 2012, HBO Europa Centrală va începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului În derivă, semn că primul a avut destul succes în rândul abonaţilor (al criticii, cu siguranţă) încât să merite o continuare. Vor fi 35 de episoade care îl vor avea în centru pe Marcel Iureş, în rolul unui psihoterapeut de succes care se confruntă cu mărturisirile pacienţilor săi şi cu propria viaţă.

Primul sezon a avut premiera pe 6 decembrie 2010 la HBO. Serialul dramatic În derivă, bazat pe un format de succes, a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România şi acum în Polonia şi Cehia.

Postul HBO nu a anunţat, deocamdată, dacă regizori vor fi tot Adrian Sitaru şi Titus Muntean, şi cine va figura în distribuţie.

Fiecare episod aduce în prim plan câte o sesiune de terapie individuală între psihiatru şi pacienţii săi, urmată de vizita săptămânală a psihiatrului la propriul său terapeut. După ce se îndrăgosteşte de pacienta lui (Maria Dinulescu), Andrei Poenaru (Marcel Iureş) pune sub semnul întrebării tot ce are mai drag şi mai valoros: propria viaţă, respectul de sine, familia, copiii, profesia, reputaţia, pacienţii, prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here