Oglindă, oglinjoară, care „Albă ca Zăpada” e mai tare?

2
947

În 2012 ne vom delecta cu o bătălie hollywoodiană, pe spezele fraţilor Grimm. Două Maştere şi două Albe ca Zăpada, în două filme care, cel puţin după trailere, trag în direcţii diferite: unul e comedie, celălalt fantasy. Ambele au în comun însă un lucru: Maşterele sunt mai cool decât Albele. Ah, şi încă unul: bărbaţii sunt din categoria grea – Armie Hammer şi Chris Hemsworth.

În Snow White and the Huntsman, Charlize Theron şi Kristen Stewart se iau cât se poate de în serios, într-un film cu efecte a la Madonna (Frozen), cu monştri din curtea lui Guillermo del Toro şi cu peisaje ca-n Stăpânul inelelor. Regizorul Rupert Sanders o pune pe Albă ca Zăpada la bătaie la propriu şi n-o s-o vedeţi pe Stewart scoţând graţioasă triluri prin pădure, ci dând cu sabia. Iar Theron e diabolic de frumoasă.

În Mirror Mirror, Julia Roberts şi Lilly Collins se joacă de-a mama vitregă şi prinţesa oprimată, într-o comedie romantică excesiv de atentă la capitolul decoruri şi costume – de-a dreptul fastuoase -, cum ne-a obişnuit Tarsem Singh.

Filmele vor fi lansate la câteva luni distanţă, thrillerul în martie, şi comedia în iunie. Deocamdată, micul război se dă în trailere.

2 COMENTARII

  1. S-a lansat si serialul Once upon a time, care se invarte oarecum tot in jurul Albei-ca-Zapada… Ce i-o fi apucat pe toti? In 2013 as vrea ca Mica Sirena sa fie in centrul atentiei 😀

    Ai dreptate, Charlize Theron e superba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here