VIDEO. Noul film al lui Igor Cobileanski, din 27 septembrie la cinema

0
700

Viorel (Igor Babiac) este un traficant mărunt de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova. Cel mai bun prieten al său (Sergiu Voloc) îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, mama sa îl bate la cap să îşi găsească un serviciu, iar femeia pe care o iubeşte (Ela Ionescu) urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine, însă realizează curând că binele e o chestiune relativă…

Este sinopsisul noului film semnat de Igor Cobileanski, La limita de jos a cerului, o dramă cu accente de umor negru despre viața unor tineri la periferia Europei. De vineri, 27 septembrie, filmul poate fi văzut la București (Hollywood Multiplex, Glendale, Noul Cinematograf al Regizorului Român), Cluj (Cinema Florin Piersic), Târgu Mureș (Arta), Târgu Jiu (Sergiu Nicolaescu), Craiova (Patria), Ploiești (Cinema Premiera).

În paralel cu lansarea în cinematografe, filmul va fi proiectat la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia (11 – 20 octombrie), în secțiunea The World Today, și la Festivalul Internațional de Film „Molodist” de la Kiev (19 – 27 octombrie), într-o secțiune care adună cele mai bune filme produse în regiune – Film Across the Borders.

Premiera mondială a filmului a avut loc în această vară, la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary, în competiția East of the West.

În distribuție apar Igor Babiac, student la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Sergiu Voloc – actorul distribuit de Igor Cobileanski în toate scurtmetrajele sale, Ela Ionescu, actriță de teatru din București, îndrăgitul actor Igor Caras-Romanov și Angela Ciobanu. Imaginea poartă semnătura lui Oleg Mutu, iar montajul a fost realizat de Eugen Kelemen și Cristina Ionescu. Producător este Alexandru Teodorescu, de la Saga Film, iar producător executiv și story editor, Mihaela Popescu.

TEASERE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here