Quentin Tarantino pregăteşte un spaghetti western

0
458

Următorul film al lui Quentin Tarantino va fi un spaghetti western cu titlul Django Unchained, scrie presa americană după ce prima pagină din scenariu, notată de mână chiar de regizor, a „scăpat” pe Internet.

Django Unchained va fi produs de Weinstein Company şi are un singur nume confirmat, în acest moment: austriacul Christoph Waltz, ofiţerul nazist din Inglourious Basterds. Posibile nume sunt şi Keith Carradine şi Franco Nero, care a jucat în Django al lui Sergio Corbucci, un western spaghetti lansat în 1966. Filmul ar fi şi un omagiu pentru Sukiyaki Western Django al lui Takashi Miike, în care Tarantino a jucat un rol (video, mai jos).

Potrivit un plot descris de un „insider” şi confirmat de producători, Django este un sclav eliberat care devine un vânător de recompense dur sub tutela unuia mai vechi într-ale meseriei, un german jucat de excelentul Christoph Waltz. După ce îl ajută pe Waltz să prindă câţiva tipi, pleacă împreună să-şi elibereze nevasta din mâinile proprietarului plantaţiei. „Filmul acesta vorbeşte despre rasism cum rareori s-a făcut la Hollywood. E un film 100% popcorn şi, în acelaşi timp, genial în felul în care abordează subiectul sclaviei în Sud. Gândiţi-vă cam ce-a făcut cu naziştii în Inglorious şi o să aveţi o idee cam ce va face cu proprietarii de sclavi în ăsta”, scrie comentatorul preluat de publicaţia online IndieWIRE.

Aşadar, un southern în care Tarantino răzbună, în felul său, vechile păcate ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here