HBO se lansează şi pe Internet

4
502

HBO Central Europe lansează astăzi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand, dedicat abonaţilor HBO România şi accesibil pe internet. Potrivit unui comunicat, HBO GO a fost introdus recent în Polonia şi în regiunea Adria (Serbia, Slovenia şi Bosnia şi Herţegovina) şi face parte dintr-o strategie mai amplă de introducere a serviciului în toate ţările din Europa Centrală şi de Est unde există postul de televiziune HBO.

Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor iNES GROUP, care oferă primul serviciu IPTV comercial din România, distribuit pe o reţea de fibră optică privată şi securizată, folosind o conexiune FTTH (Fiber-To-The-Home). Serviciul iNES IPTV este disponibil in Bucureşti şi oraşul Voluntari-Ilfov.

Noul serviciu va fi accesibil numai utilizatorilor de internet broadband care sunt abonaţi ai canalelor oferite de HBO (pachetul MAXPAK).

HBO GO este un serviciu de tip streaming care pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO chiar înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele HBO lineare. Abonaţiii pot urmări programele selectate direct pe calculator, de oriunde există acces la o conexiune broadband, oricând şi ori de câte ori doresc.

 

 

 

4 COMENTARII

  1. Sincer, saptamana trecuta, cand s-a lansat in SUA, eram putin suparata ca noi n-avem parte. Mai ales pentru ca au dat un episod din „Urzeala tronurilor” in avans 😀

  2. Da, ar fi o treaba sa avem si noi acces la gratuitatile de pe Hulu, sau da, cu plata la Netflix, sau macar la serviciile de streaming by demand ale televiziunilor americane. Deja cateva tari europene (vestice, desigur), plus Australia si Canada vad seriale la putin timp dupa State. Traim pe o planeta unita de internet, de ce sa mai existe intarzierile astea de cateva luni la seriale? Eu vreau sa sa le vad concomitent si sunt dispusa sa platesc 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here