ShortsUP în Parc

0
486

ShortsUP In Parc_AfisTeatrul de Vară din Herăstrău găzduiește pe 30 august ShortsUP în Parc, un eveniment-retrospectivă cu cele mai populare filme scurte incluse în selecțiile ShortsUP din 2013 – 2014.

„Preferatele publicului sunt comedii savuroase sau drame intense despre întâmplări aparent banale, dar de fapt capabile să schimbe vieți peste noapte”, anunță organizatorii. Câștigătorul Ursului de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin, Julian (r. Matthew Moore, Australia, 2011), e povestea unui băiețel de 9 ani care descoperă puterea ambiției într-o zi obișnuită la școală. Copilăria își revendică drepturile la orice vârstă, într-un scurtmetraj plin de imaginație și umor.

Dragoste la prima vedere (r. Mark Playne, Spania/Marea Britanie, 2011) e un romance amuzant și sensibil ce face radiografia bucuriei fără cuvinte, doar cu muzică. Inovația vizuală vine de la Eșarfa pierdută (r. Eoin Duffy, Irlanda, 2013), animație premiată la L.A. Shorts Fest și nominalizată la European Film Awards. Veverița Albert are o singură zi pentru a-și înfrunta fricile și pentru a-și găsi eșarfa, o zi care-i va schimba complet viața.

Programul ShortsUP în Parc include și marele câștigător al Premiului Publicului de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, Problema Voorman (r. Mark Gill, UK, 2012), scurtmetraj britanic nominalizat la Oscar care-i are în prim plan pe actorii Martin Freeman și Tom Hollander.

Filmele vor rula de la 21:00 până la 23:00. Accesul se face de la 19.00, căci atmosfera ShortsUP va fi completată de muzica live.

Biletele pot fi achiziționate în avans la prețul de 25 de lei pe seară, în perioada 1-10 august, sau 30 de lei pe seară, în perioada 10-29 august, din rețelele MyTicket și Eventim. Un număr limitat de bilete va fi disponibil spre vânzare și la intrare, la prețul de 35 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here