Actor împuşcat din greşeală la filmări

0
351
© foto flickr.com
© foto flickr.com

Într-o zonă în care asasinatele de stradă au devenit extrem de frecvente, un jandarm dintr-o localitate din Filipine a împuşcat din greşeală un actor, în timp ce filma o scenă pe motocicletă, anunţă „The Guardian”. Văzându-i cum se apropie în viteză pe cei doi actori mascaţi, Eddie Cuizon a încercat să-i oprească şi, avertizat de un telefon al unui cetăţean că ar exista doi oameni armaţi în zonă, a tras, împuşcându-l mortal pe unul dintre ei, Kirk Abella, în vârstă de 32 de ani. Acesta din urmă apucase să îndrepte un pistol de plastic înspre jandarm.

Incidentul s-a petrecut în districtul Parian din oraşul Cebu, unde regizorul Alan Lyddiard filma Going Somewhere, o producţie britanică despre munca unui cineaste în Cebu, pentru un documentar despre călătoria lui Magellan în jurul lumii şi oprirea lui în Filipine (care a avut drept consecinţă colonizarea ei de către Spania). Magellan a fost ucis de un conducător local în apropiere de Cebu, în 1521.

Una dintre metodele preferate ale asasinilor plătiţi din zonă de a-şi ucide ţintele este în viteză, de pe motocicletă, purtând o mască.

Eddie Cuizon va fi acuzat de omucidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here