Florin Şerban te învaţă cum să rescrii un scenariu

0
497

Regizorul Florin Şerban (Eu când vreau să fluier, fluier) va susţine un curs deschis publicului despre procesul de rescriere a scenariilor, în cadrul celei de-a doua sesiuni de lucru a Atelierului de scenaristică Secvenţe.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi luni, 5 decembrie, la ora 10.00, pe strada Dimitrie Racoviţă, nr. 8, sector 2, Bucureşti. Taxă de participare: 50 de lei, cu reducere de 50% pentru studenţi.

Cei care doresc să participe la curs în calitate de observator, pot confirma prezenţa printr-un un mesaj la această adresă: contact@ateliersecvente.ro.

Florin Şerban a urmat cursurile Secţiei de Regie de film la UNATC şi în timpul facultăţii a scris şi regizat mai multe scurtmetraje, lucrând în paralel în televiziune. După absolvire, Florin Şerban a urmat un master de regie de film la Columbia University, New York, unde a şi predat Teoria Filmului şi Istoria Filmului, sub supravegherea lui Andrew Harris.

A primit numeroase burse şi granturi şi a absolvit cu o diplomă MFA în februarie 2008. Filmul său de debut, Eu cand vreau sa fluier, fluier, a câştigat în 2010 Ursul de Argint şi premiul Alfred Bauer pentru inovaţie în Cinema la Festivalul de Film de la Berlin.

Atelierul este organizat de Asociaţia culturală Secvenţe, în parteneriat cu Saga Film şi cu susţinerea Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Administraţiei Fondului Cultural Naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here