La Studiourile MediaPro se filmează un western american

0
605
James Ransone
James Ransone

Un western-thriller apocaliptic cu acţiunea plasată în secolul 19, The Timber, se filmează în prezent la Studiourile MediaPro din Buftea. După One in the Chamber (cu Cuba Gooding Jr. şi Dolph Lundgren), producătorul Patrick Newall a revenit la Bucureşti împreună cu Scott Einbinder (Ana Media, SUA) pentru o poveste din epoca goanei după aur, când doi fraţi pornesc într-o călătorie teribilă, în care moartea şi oamenii răzbunători îi pândesc la orice colţ, potrivit MediaPro.

The Timber este regizat de Anthony O’Brien, un regizor la început de carieră, dar deja cu un trofeu la WorldFest Houston pentru pelicula Perfect Sport: „Am ales să filmăm în România pentru munţii sălbatici şi locaţiile spectaculoase, pentru echipa profesionistă şi, desigur, pentru relaţia pe care o avem cu partenerul nostru de încredere, Studiourile MediaPro”, declară Patrick Newall.

Protagoniştii sunt James Ransone (The Next Three Days, The Wire, Generation Kill) şi Josh Peck (The Wackness). Restul distribuţiei îi include pe Julian Glover (Indiana Jones), William Gaunt (2011 Clarence Derwent Award la Shakespeare’s Globe Theatre), David Bailie (Pirates of the Caribbean), împreună cu actriţa irlandeză Maria Doyle Kennedy (Caterina de Aragon în The Tudors).

Filmările au loc în munţi şi în Studiourile MediaPro şi se vor încheia la sfârşitul lunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here