UPDATE concurs: câştigătorii invitaţiilor duble la „The Descendants”

19
1193

UPDATE: Câştigătorii celor două invitaţii duble la Hollywood Multiplex (Mall Vitan), filmul de Oscar The Descendants/ Descendenţii, sunt Oana Fronoiu şi Liviu Cozma. Veţi fi contactaţi pe mail pentru detalii.

Le mulţumim tuturor! Staţi cu ochii pe noi, mai avem câteva concursuri:)

The Descendants se lansează în cinematografe pe 3 februarie, iar biletele pot fi folosite de luni până joi, săptămâna viitoare. Filmul regizat de Alexander Payne e o dramedie despre un bărbat la vârsta a doua (George Clooney) forţat să se confrunte cu adevărul despre căsnicia sa după ce soţia suferă un accident grav. Pentru acest rol, Clooney a primit o nominalizare la categoria Cel mai bun actor.

Puteţi câştiga cele 2 invitaţii duble dacă ne scrieţi la pagina de comentarii alte două titluri de filme regizate de Alexander Payne. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Puteţi răspunde astăzi şi mâine, iar câştigătorii vor fi anunţaţi sâmbătă dimineaţă.

În sezonul tentaţiei maxime (pentru cinefili), am reînceput o campanie pe care am iniţiat-o anul trecut: Ne vedem la un film de Oscar? Argumentele invocate în 2011 rămân valabile şi în 2012:  un film înghesuit pe un ecran de computer îşi pierde din calităţi; artiştii care l-au conceput merită răsplătiţi măcar cu un bilet de cinema; mersul la cinema e o formă plăcută de socializare care ar merita revigorată. Anul acesta ne vom da întâlnire cu cititorii Filmreporter.ro la avanpremiera celui mai aşteptat film al sezonului, The Artist. Detaliile, în curând.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here