Ashton Kutcher îl va juca pe Steve Jobs!

2
78

Fondatorul Apple, Steve Jobs, va fi interpretat de Ashton Kutcher, în ceea ce va fi, probabil, cea mai controversată decizie de casting a anului. Fostul iubit al lui Demi Moore a primit rolul principal în filmul Jobs, regizat de Joshua Michael Stern (Neverwas, Swing Vote), după un scenariu de Matt Whiteley, scrie „Variety”.

Filmul documentează perioada hippie a lui Steve Jobs, crearea mărcii Apple şi ascensiunea sa ca unul dintre cei mai buni antreprenori din toate timpurile. Filmările vor începe în mai.

Recent, Kutcher a jucat în eşecul lui Garry Marshall, New Year’s Eve, şi în comedia romantică No Strings Attached. De-a lungul timpului, prestaţia sa a fost deseori calificată ca fiind „superficială”.

Steve Jobs a încetat din viaţă în octombrie 2011. După moartea sa, piaţa a fost inundată de biografii şi cărţi despre Apple, iar studiourile au declanşat bătălia pe scenarii.

 

2 COMENTARII

  1. Nu mi se pare deloc o alegere buna. Deja e un interes enorm in jurul filmului asa ca nu aveau nevoie si de un ‘movie star’ pentru rolul principal ca sa mai atraga oameni in salile de cinema.
    Cred ca Jason Schwartzman ar fi facut o treaba mult mai buna in rolul lui Steve Jobs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here