Tinerii cinefili sunt invitaţi în juriu la Veneţia

0
380

Noul Cinematograf al Regizorului Roman ii invita pe cinefili sa ia parte la organizarea celei de-a doua editii a „27 Times Cinema” din cadrul Festivalului International de Film de la Venetia (31 august-10 septembrie 2011). Iubitorii de cinema care au intre 18 si 25 ani au toate sansele sa faca parte din juriul tanar al festivalului si sa petreaca 10 zile printre jurnalistii, cinefilii, regizorii si actorii invitati la festival.

Lansata cu succes în 2010, în parteneriat cu „Zilele Venetiei” (Giornate degli Autori) si Parlamentul European, aceasta initiativa reuneste 27 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.

Cei interesati pot trimit pe email sau prin posta, pana la data de 22 mai, un CV scurt (in limba engleza), o scurta declaratie (10 linii maxim) in care sa descrie motivele pentru care ar trebui considerat cel mai potrivit pentru aceasta oportunitate, precum si o descriere (5 propozitii maxim) a trei scene din trei filme recent lansate în cinematografele din România. Participantii trebuie sa cunoasca bine limba engleza (citit, scris si vorbit) pentru a fi in masura sa contribuie pe deplin la discutii despre filme si sa scrie texte pentru blog-ul special creat pentru juriul tanar al festivalului. Toate textele trimise pentru inscriere trebuie redactate in limba engleza.

Tinerii selectati vor avea acces la blogul festivalului, unde vor putea posta texte si vor decide ce film din cadrul sectiunii „Zilele Venetiei” merita marele premiu. Rezervarile, costurile de cazare si de calatorie pe durata evenimentului sunt incluse in aceasta invitatie.

Cei interesaţi pot trimite textele si CV-urile pe dana@ncrr.ro, catalinaharabagiu@gmail.com sau prin posta: Str. C.A.Rosetti, nr. 25, apr. 6, sector 2, Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here