Toni Grecu debutează în film cu „S-a furat mireasa”

0
687

S-a furat mireasa, o comedie al cărei scenariu a fost scris de fostul membru Divertis Toni Grecu, în colaborare cu Adrian Onciu, a început ieri turnajul. Primele secvenţe au fost filmate lângă parcul Cişmigiu.

Potrivit MediaPro Pictures, S-a furat mireasa este o comedie în care Jojo (Cătălina Grama) este Nina, fostă Miss Bârlad, acum şomeră şi sătulă de saracie şi de viaţa prea puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţa). Ca să facă rost de bani, hotărăşte s-o „fure”pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi, şi să ceară de la aceştia o răscumpărare. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare sa se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de tatăl ei.

„Nina este cel mai energic personaj pe care l-am interpretat până acum, am muncit mult cu Jesús să îl punem la punct şi sper să atragă simpatia publicului! Am avut o surpriză plăcută şi când am aflat care vor fi colegii mei de platou, Costi, Sergiu şi Adina, actori cu care mă înţeleg nemaipomenit, o echipa deja sudată de la repetiţii”, spune Jojo.

„Este o comedie maximală, nu minimală, cum e moda astăzi – vrem sa provocăm hohote de râs! Mă bucur să văd că scenariul meu prinde viaţă şi îmi doresc ceea ce ne dorim toţii, cei care lucrăm la acest film: succes la public”, explică şi Toni Grecu

Alma Sârbu produce S-a furat mireasa în tandem cu regizorul Jesús del Cerro (acelaşi ca la Naşa). Filmările vor avea loc până la sfârşitul lunii august, în diferite locaţii din Bucureşti şi în Studiourile MediaPro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here