Concurs de filme pentru amatori – BEST Film Festival

2
479

Cea de-a cincea ediţie a BEST Film Festival va avea loc între 18 şi 20 mai, la Braşov. Concursul de anul acesta se adresează exclusiv tinerilor amatori pasionaţi de filme, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 ani de ani. Tinerii sunt provocaţi să realizeze un scurtmetraj – ficţiune, documentar sau animaţie – cu o durată maximă de 10 minute, pe tema vieţii de student, şi să-l trimită până pe 3 mai.

Regulamentul, formularul de înscriere şi celelalte detalii pot fi găsite pe www.bestfilmfestival.ro.

Nu pot participa la competiție studenții de la universitățile cu profil regie/film/ teatru/foto/video. Aceștia se pot înscrie la secțiunea de proiecții speciale, care va include o selecţie a celor mai bune scurtmetraje realizate de cei care provin de la şcolile de profil. Cel mai votat va primi Premiul publicului. Scurtmetrajele selectate vor fi promovate în evenimentele următoare ale BEST.

BEST Film Festival (BFF) este un eveniment cultural dedicat filmului, organizat de studenţi pentru studenţi. BEST (Board of European Students of Technology) îşi propune să încurajeze tinerii la creaţie prin film şi să promoveze scurtmetrajele studenţeşti.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here