Concurs. Câștigă romanul „Cel mai vânat om din lume”, de John le Carré

5
567

Afis Vanatoarea de spioniUPDATE. Câștigătoarele celor două cărți sunt Judit și Adriana Hossu. Veți fi contactate pentru detaliile privind expedierea lor. Le mulțumim tuturor celor care ne-au scris!

Două cărți stau în raft pregătite pentru voi: e vorba de un roman al celebrului scriitor John le Carré, Cel mai vânat om din lume (2008), tradus la Editura RAO.

Cartea a fost ecranizată recent de regizorul Anton Corbijn (Control); este ultimul film în care a jucat regretatul Philip Seymour Hoffman. Puteți vedea Vânătoarea de spioni / A Most Wanted Man la cinema, din 29 august, distribuit de Forum Film.

Este un thriller inteligent, contemporan, despre intrigi, rivalităţi, iubire, altruism şi politică, în care Philip Seymour Hoffman joacă rolul liderului unui grup de agenți secreți care urmăresc mișcările teroriștilor din spatele atentatului din 11 septembrie 2001, la 10 ani după tragedie.

Cele două cărți sunt ale voastre dacă ne scrieți într-o frază, la pagina de comentarii, ce v-a plăcut din film. Poate fi o scenă, un personaj, o replică, atmosfera sau orice altceva. Ne puteți scrie până luni, 8 septembrie, ora 16.00. Cei doi câștigători vor fi anunțați în aceeași zi,  până în ora 20.00.

 

5 COMENTARII

  1. Am savurat cu placere acest film.M-a facut sa intru in esemta sa,nu a contat cat am stat,am uitat sa ies,m-a cuprins mult atmosfera creata.Aceast film m-a incarcat cu energie pozitiva la tot pasul,m-a imbogatit accesibil si inepuizabil

  2. Mi-a placut mult Philip Seymour Hoffman. Trebuie sa recunosc ca m-am dus la film special pentru a-l vedea in ultimul lui rol, care mi-a intarat convingerea ca a fost un mare actor. Regret disparitia lui prematura intr-un mod asa de tragic.

  3. Ce mi-a placut la acest film a fost faptul ca regizorul nu foloseste multe artificii care sa impresioneze spectatorii , mizeaza mai mult pe talentul actoricesc. Este o poveste clasica cu personaje rele si bune , si chiar daca la inceput filmul pare plictisitor spre final tensiunea devine sufocanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here