Fiica lui Michele Placido, în cărţi pentru un rol alături de Nicolas Cage, în România

0
467
Violante Placido
Violante Placido

Actriţa şi cântăreaţa italiană Violante Placido este în discuţii cu producătorii de la Columbia Pictures pentru un rol în Ghost Rider: Spirit of Vengeance, pelicula pentru care Nicolas Cage va filma timp de cinci luni în România, anunţă site-ul comingsoon.com. Fiica actorului Michele Placido poate fi văzută pe marile ecrane în Americanul, alături de George Clooney. Actriţa în vârstă de 34 de ani a debutat în filmul Quattro bravi ragazzi, alături de tatăl ei, însă cel mai important rol de până acum a fost cel din L’anima gemella, regizat de Sergio Rubini. Placido ar urma să interpreteze rolul mamei fiului lui Johnny Blaze.

Un alt nume ar putea figura pe afişele filmului regizat de Mark Neveldine şi Brian Taylor, cel al lui Ciaran Hinds. Actorul din Munich, There Will Be Blood sau Road to Perdition, este în negocieri pentru rolul Diavolului.

Ghost Rider va fi cea mai mare producţie filmată în România, după Cold Mountain, potrivit producătorilor de la Castel Film. Producţia realizată în 3D se va turna din noiembrie până în martie 2011 la studiourile Castel Film şi în ţară, la Combinatul Siderurgic şi Castelul Corvinilor de la Hunedoara sau Cazinoul din Constanţa.

Bugetul peliculei cu Nicolas Cage în rolul principal va fi de circa 60-70 de milioane de dolari.

Data premierei a fost stabilită pentru 17 februarie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here