Un asasin român, personajul unui thriller britanic

1
511
Afiş film Interview with a Hitman
Afiş film Interview with a Hitman

Afiş film Interview with a Hitman

Interview with a Hitman, un thriller britanic SF intrat de curând în postproducţie, are ca personaj central – imaginar – un asasin de elită român. Victor e un produs al vieţii de cartier dure din România, spune sinopsisul, iar cel care-l va interpreta, cu accentul de rigoare, va fi un actor englez mutat de ceva vreme la Hollywood – Luke Goss (43 de ani).

Fost membru al trupei Bros, care a avut mare succes în Anglia în anii 80, Goss a jucat în Hellboy al lui Guillermo del Toro (prinţul Nuada), Blade II, Death Race, One Night with the King, Blood Out.

Asasinul român se întoarce în trecut ca să-şi şteargă o greşeală care-i va afecta viitorul, doar ca să afle că cineva îi „aranjase” deja viitorul. Scenariul original şi regia sunt semnate de Perry Bhandal, care afirma recent că este încântat de twist-ul poveştii şi foarte interesat ca filmul său să fie cât se poate de realist.

Sinopsisul sună astfel: „Crescut în cartierele dure din România, Victor ştie cât valorează viaţa mai bine decât mulţi, ceea ce îl face ucigaşul perfect. Dar după ce a fost trădat chiar de cei care l-au antrenat, trebuie să-şi însceneze propria moarte şi să fugă la Londra.

Aici se alătură unei noi familii mafiote, iar principiile lui sunt din nou puse la încercare în vârtejul luptei subterane pentru putere. Victor e acum mai bun, mai rapid şi mai crud decât a fost vreodată. Cum secretele vieţii lui trecute refuză să dispară, o întâlnire cu o frumuseţe îi dă lumea peste cap şi îi oferă şansa la o nouă viaţă. Dar poate scăpa vreodată de viaţa în care s-a născut? Nu trece mult şi o ameninţare de moarte din trecutul său, pe care o credea îngropată, reapare la suprafaţă şi îl forţează să-şi schimbe calea. E timpul să înfrunte ceea ce nu poate fi iertat”.

În distribuţie mai figurează Stephen Marcus (Lock, Stock and Two Smoking Barrels), Branko Tomovic (Apele tac, de Anca Miruna Lăzărescu), René Zagger şi actriţa franceză Caroline Tillette (A la recherche du temps perdu).

Filmată în întregime la Newcastle, pelicula este produsă de Dean Fisher (Night Junkies, City Rats, Stormhouse, The Man Inside), în asociere cu Kaleidoscope Film Distribution şi Northern Film & Media.

Filmul va fi lansat în ianuarie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here