Filme scurte din Balcani, la „Reinventing Bridges”

0
368

poster_rom_webA patra ediţie a Festivalului de Scurtmetraj Balkans Beyond Borders (BBB) „Reinventing Bridges” va avea loc la Bucureşti de pe 11 pe 13 octombrie, cu sprijinul European Fund for the Balkans.

Proiecţiile de filme şi celelalte activităţi au loc la Muzeul Naţional al Ţăranului Român – sala de cinema Horia Bernea, şi la Clubul Ţăranului Român, pe Şoseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucureşti.

În fiecare zi, de la ora 18.00, vor fi proiectate filme, urmate de dezbateri cu membrii juriului şi alţi profesionişti din lumea filmului, concert live cu Steaua de Mare şi petrecere cu DJ Dragoş Rusu.

Anul acesta, tema festivalului este rescrierea trecutului şi reinventarea viitorului Balcanilor.

Juriul care va alege câştigătorul este compus din Ada Condeescu (România), în calitate de preşedinte, Effi Weiss & Amir Borenstein (Israel) şi Gergana Doncheva (Bulgaria). Ada Condeescu a fost selecţionată anul acesta în programul Shooting Stars pentru cei mai buni tineri actori din Europa.

Comisia de preselecţie este formată din directorul artistic al festivalului, Adela Demetja (Albania), Sabir Kanaqi (Muntenegru), Dimitra Gjica (Albania) şi Yanna Varbanova (Bulgaria).

Decernarea premiilor şi ceremonia de închidere vor avea loc pe 13 octombrie. Premiile au fost create de Marietta Lyriotaki si produse de Solid 3D Printing.

Mai multe informaţii, pe www.balkansbeyondborders.eu.

PROMO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here