Andi Vasluianu joacă într-o comedie romantică

0
636

Actorul Andi Vasluianu este protagonistul unei comedii romantice regizate de Iura Luncaşu (Lacrimi de iubire, Inimă de ţigan, State de România) şi produse de MediaPro Pictures. Partitura principală feminină îi aparţine actriţei Diana Dumitrescu, devenită cunoscută pentru rolurile din telenovelele Aniela, Regina sau State de România.

Filmările au debutat săptămâna aceasta şi vor avea loc în Bucureşti şi la Buftea, potrivit producătorilor. Titlul peliculei nu a fost încă dat publicităţii.

Scenariul este semnat de Adrian Lustig (Nunta mută, Poker, Ultimul corupt) şi aduce în discuţie spaţiul virtual şi reţelele de socializare şi modul în care ele ne influenţează viaţa. „Sunt în perioada în care descopăr filmul şi încerc să-i înţeleg ritmul, dar sunt şi foarte multe lucruri pe care le ştiu deja şi care mă fac să mă pun în acord cu toată lumea de pe platou. Toni, personajul pe care-l interpretez, este un băiat foarte inteligent care profită de anumite atuuri pe care le are şi se descurcă în orice situaţie, mai ales în cele în care sunt implicate şi femei”, spune Andi Vasluianu.

„Dani (Andi Vasluianu) este în timpul liber un gigolo cu jumătate de normă, iar în viaţa de zi cu zi angajat la o companie de cablu. Când prietenul lui cel mai bun, Toni (Marius Damian), îl trimite în locul lui la o întâlnire cu Oana (Antoaneta Zaharia), femeia visurilor lui cunoscută pe internet, Dani nu-şi imaginează că-şi va întâlni jumătatea. De cealaltă parte, Dana (Diana Dumitrescu) este forţată de prietena ei, Oana, care se ruşinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni, bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet. De aici, începe o întreagă aventură” – potrivit sinopsisului.

Pentru Diana Dumitrescu, este primul lungmetraj de cinema: „Aşteptarea mea a luat sfârşit, îmi doream de foarte mult timp să fac asta. Sincer, nu m-am gândit că în primul meu lungmetraj voi avea un rol principal. Sunt onorată că joc cu Andi Vasluianu, un actor pe care-l admir de foarte mult timp, dar în acelaşi timp şi intimidată de faptul că el este un actor cu o experienţă vastă în film”, spune actriţa.

Imaginea filmului este semnată de Manu Kadosh (Modigliani, Fire & Ice: Cronica dragonilor, The Lost City).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here