„Wreck-It Ralph”, cea mai bună animaţie la Premiile Annie

0
398

ralph

Animaţia Disney Wreck-It Ralph/ Ralph Strică-tot s-a ales cu trofeul pentru Cea mai bună animaţie din 2012, la Premiile Annie, acordate de Societatea Internaţională a Animatorilor. Cinci trofee Annie i-au revenit poveştii la cea de-a 40-a ediţie, inclusiv pentru regie, scenariu, muzică şi vocea lui Alan Tudyk.

E un pas în faţă important pentru Wreck-It Ralph, care concurează şi la Oscar, la categoria animaţie. Cu breasla de partea sa, e cel mai puternic concurent în momentul de faţă. Ceilalţi competitori, Paranorman şi Brave, au plecat cu câte două premii Annie. Tot la două categorii a fost recompensat şi Rise of the Guardians – efecte animate şi storyboarding.

Cel mai bun scurtmetraj animat a fost Paperman, regizat de John Kahr, o combinaţie de animaţie clasică şi compuerizată, Viaţa lui Pi a câştigat pentru cel mai bun personaj animat într-un film cu actori – tigrul, iar The Avengers a fost răsplătit pentru efectele animate.

Marele câştigător al serii, cu 12 trofee – incluzând Pixar şi Marvel – a fost Disney, urmat de Dreamworks Animation, cu şapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here