Se lansează proiectul „Să Film!”, la UNATC

0
497

Revista „Film Menu” şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Bucureşti lansează seria de proiecţii şi dezbateri lunare „Să Film!”.

Potrivit organizatorilor, proiectul îşi propune să iniţieze un dialog amplu între realizatori şi public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf, şi să faciliteze o înţelegere a modului în care funcţionează fiecare departament al unei echipe de producţie.

Filmele vor fi proiectate în sala 105 din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecţii, publicul este invitat să intre în dialog cu echipa de filmare.

Evenimentul se deschide sâmbătă, 7 aprilie, de la ora 18.00, cu proiecţia filmului Toată lumea din familia noastră, în regia lui Radu Jude, urmată de o dezbatere cu o bună parte a membrilor echipei de filmare.

Programul „Să film!” de sâmbătă 7 aprilie (UNATC – sala 105):

  • 18.00: Proiecţie Toată lumea din familia noastră (România 2012)
  • 20.00: Dezbatere pe marginea filmului cu o parte a membrilor echipei de filmare

Participă: Dana Bunescu (sound design), Andrei Butică (imagine), Cătălin Cristuţiu (montaj), Radu Jude (regie, scenariu), Corina Sabău (scenariu), actorii Sofia Nicolaescu, Şerban Pavlu, Mihaela Sîrbu şi Gabriel Spahiu, Ada Solomon (producţie) şi Augustina Stanciu (costume).

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul Toată lumea din familia noastră, produs de Hi Film, va putea fi vizionat în cinematografele din Bucureşti, Constanţa, Oradea şi Cluj începând de vineri, 6 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here