„Bridesmaids” a bătut „Totul despre sex” la comedii „nerecomandate minorilor”

3
445

Comedia Bridesmaids/ Domnişoare de onoare, în regia lui Paul Feig, a devenit oficial, ieri, comedia „nerecomandată minorilor” cu cele mai mari încasări din istorie, detronând Totul despre sex. Clasamentul se referă la America de Nord, unde filmul a încasat 152,9 milioane de dolari, depăşind cele 152.6 strânse de franciza cu Sarah Jessica Parker în rolul principal.

E, totodată, cea mai de succes comedie romantică din portofoliul Universal Pictures şi a şaptea din toate timpurile, potrivit presei americane. Pentru Jude Appatow (Knocked Up), producător al filmului, e cel mai bun scor în box office de până acum şi nu e puţin, având în vedere că a girat peste 45 de filme, majoritatea comedii.

Până pe 26 iunie, Domnişoare de onoare a avut 21 697 de spectatori şi circa 315.000 de lei încasări în cinematografele din România, situându-se pe locul 9 în topul de săptămâna trecută.

3 COMENTARII

  1. din punctul meu de vedere este cea mai bună comedie a anului până acum. era bine dacă lumea mai asculta și criticii și nu mergea la Hangover 2. Bridesmaids ar fi reușit să îi facă să râdă.

  2. Mie mi-a placut mult filmul (oricum aveam incredere in Kristen Wiig), desi gagicile cu care am fost nu au ramas prea incantate… Mi s-a parut totusi ca partile dezgustatoare (pe care Judd Apatow a insistat sa le introduca) puteau fi ceva mai blande… Oricum, merita vazut. Nu degeaba se spune la Hollywood ca ar putea sa schimbe soarta filmelor adresate femeilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here