Naomi Watts în rolul Prinţesei Diana. Primele imagini de la filmări

0
351

După ce a înlocuit-o pe Jessica Chastain în producţia britanică Caught in Flight (regia Oliver Hirschbiegel) pentru că aceasta nu ar fi avut statura potrivită şi ar fi fost „nepotrivit” ca o actriţă americană să interpreteze rolul unei figuri britanice importante, Naomi Watts pare totuşi cea mai bună opţiune pentru acest rol.

Cu un mulaj de silicon deasupra nasului, machiaj şi păr blond aranjat în stil royal, Naomi Watts a intrat cu uşurinţă în pielea prinţesei Diana. Primele imagini de pe platoul de filmare aflat în Croaţia o înfăţişează pe actriţă zâmbind şi făcând din mână de pe covorul roşu unor figuranţi cu rolul de fani.

Sursa: Collider.com
Sursa: Collider.com

Caught in Flight va contura ultimii doi ani din viaţa Prinţesei de Wales, după divorţul său de Charles, perioadă în care s-a implicat în acţiuni umanitare şi a militat pentru cauzele Crucii Roşii.

În rolul lui Hasnat Khan, cardiologul de origine pakistaneză pe care aceasta l-a numit „dragostea vieţii sale”, va apărea Naveen Andrews (cunoscut pentru interpretarea lui Sayid Jarrah din serialul Lost).

Când a fost contactată pentru rol, Naomi Watts a ezitat pentru că, spune ea, „am fost absolut terifiată” şi considera că nu seamănă deloc cu Diana.

Pelicula aflată în producţie are programată ca dată aproximativă a lansării 20 februarie 2013.

Autor: Mădălina Moraru

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here