Cătălin Mitulescu filmează „Rumeno”

0
528

Rumeno_Radu Dragomir

Regizorul Cătălin Mitulescu, cunoscut pentru filmele Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii și Loverboy, a început zilele trecut filmările la noul său lungmetraj, Rumeno. Filmările au loc în mai multe locații din București, până pe 16 august, iar lansarea pe ecrane e programată la începutul lui 2015.

„Filmul spune povestea lui Radu, un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. O găsește pe Monica, soția lui, total schimbată, iar copilul lor, Luca, a crescut mai mult decât se aștepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească. Timpul petrecut separat a creat neîncredere și confuzie între cei doi, dar le dă și posibilitatea unui nou început”, arată sinopsisul filmului.

În rolurile principale, actorii Alexandru Potocean și Ada Condeescu. Imaginea este semnată de Liviu Mărghidan, iar editorul filmului este Ion Ioachim Stroe.

Filmul a câștigat la concursul Centrului Național al Cinematografiei un credit de 1.520.400 lei.

Rumeno este cel de-al treilea lungmetraj din cariera regizorală a lui Cătălin Mitulescu. Este, totodată, unul dintre 15 proiecte europene selectate în prima ediție a European Gap Financing Co-Production Market (29- 30 august), din cadrul Venice Film Market.

Filmul este o co-producție România (Strada Film), Suedia (The Chimney Pot, Film I Vast) și Italia (Apapaja).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here