Werner Herzog va juca într-un thriller, alături de Tom Cruise!

0
468
Werner Herzog
Werner Herzog
Werner Herzog
Werner Herzog

Regizorul german Werner Herzog face o mişcare surprinzătoare, acceptând un rol într-o producţie hollywoodiană, One Shot, alături de Tom Cruise. Thrillerul scris şi regizat de Christopher McQuarrie va fi o adaptare după o carte omonimă de Lee Child, din 2005.

Herzog va avea rolul personajului negativ, The Zec, un fost prizonier de război care pune la cale o serie de crime. Tom Cruise va fi un militar pensionat care se trezeşte „prins în misterul care înconjoară arestarea unui lunetist acuzat de uciderea a cinci oameni”, potrivit „Variety”. În film vor juca şi Rosamund Pike, David Oyelowo, Richard Jenkins, Robert Duvall.

Celebrul regizor a mai avut câteva roluri mici în alte filme, cum ar fi The Grand (2007), şi a narat mai multe documentare – Grizzly, Encounters at the End of the World sau Cave of Forgotten Dreams.

Filmările încep la Pittsburgh, luna aceasta. Lansarea e plănuită pentru 2013 şi, după interesul stârnit deja la simpla anunţare a numelui lui Herzog, filmul va fi în atenţia presei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here