Reîncep proiecţiile „Să Film!”. Dezbatere cu echipa filmului „Despre oameni și melci”

0
839

UNATC București şi revista Film Menu reiau seria de proiecții şi dezbateri lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, sâmbătă, 6 octombrie, la ora 19.00, cu filmul Despre oameni și melci, în regia lui Tudor Giurgiu.

Proiecţiile au loc în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

19.00: Proiecţie Despre oameni și melci (România – Franța, 2012)

20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare

Participă: Alina Berzunțeanu (în distribuție), Andreea Bibiri (în distribuție), Nita Chivulescu (montaj), Vivi Drăgan Vasile (imagine), Oana Giurgiu (producție), Tudor Giurgiu (regie), Vlaicu Golcea (muzică), Adriana Răcășan (scenografie), Florin Tăbăcaru (sunet), Andi Vasluianu (în distribuție)

Intrarea la eveniment este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here