E-Talent.eu, prima platformă online de casting din România

Vizual E-talent FilmreporterUnul dintre cei mai în vogă actori români ai momentului, Bogdan Dumitrache, lansează în mediul virtual www.E-talent.eu, prima platformă de casting online din România. Pe acest website de recrutare online pentru industria de entertainment, artiştii şi angajatori pot accesa baza de date şi pot interacţiona nemijlocit.

„Este probabil cel mai performant soft de casting din România, o bază de date online în care se poate înscrie oricine doreşte să încerce experienţa unei zile de filmare, fie că vorbim de un spot publicitar, videoclip sau film. Cred că suntem un popor histrionic şi majoritatea românilor pot face faţă cu succes unui rol mic într-un spot publicitar. În plus, job-urile din industrie sunt destul de bine plătite, ceea ce face experienţa şi mai recompensantă”, declară Bogdan Dumitrache, actor cu 10 ani de experienţă în domeniu, ca manager al agenţiei de casting ExitFilms.

Actorul a avut roluri în filme ca Poziţia copilului, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, Când se lasă seara peste Bucureşti sau metabolism, sau serialul În derivă (HBO).

Potrivit organizatorilor, E-talent.eu pune gratuit la dispoziţia angajatorilor din industrie una dintre cele mai complete şi performante baze de date de casting din România, ce reuneşte 3000 de actori profesionişti şi 2500 de real people, precum şi categorii speciale de performeri: modele, dansatori, muzicieni şi actori amatori (absolvenţi ai unor şcoli private de actorie).

E-talent funcţionează ca un site de joburi. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de job, este ca utilizatorul să îşi creeze un cont ce, odată activat, îi va permite acestuia să vizualizeze şi să acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent. Angajatorii vor selecta şi invita direct artiştii la castinguri, fără intermedierea E-talent.

Există condiţii minime de eligibilitate pentru actorii profesionişti şi amatori, informaţii necesare pentru a dovedi apartenenţa la grup. E-talent conţine şi profilurile onorifice ale unor mari artişti ai scenei româneşti de teatru şi film.

 

Etichete: , , , , , , ,

6 răspunsuri la “E-Talent.eu, prima platformă online de casting din România”

 1. Zarifeh Iasmin spune:

  Ador actoria.

 2. Muscalu Mihai spune:

  Roluri teatru si film-figuratii simple si principale.Reclame simple si speciale.Semnificativa filmare vara 2014 cu ,,Bolywoo-India,, si Spania Croaziera 5 saptamani vapor Mediterana.Dau la orice ora proba teatru-film.A-mi place actoria.Multumesc.!

 3. vreau sa joc intr.o piesa de teatru. Dana o tinara actrita..artista

 4. Aalincurte spune:

  Vreau sa fiu actor.imi place atat de mult dar ce sa fc.nam posibilitatea sa ajung aproape de visul meu….:*

 5. Anastasia Homeniuc spune:

  As dori mult sa joc intr un serial,reclama etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *