TEASER. Florin Piersic Jr. lucrează la „Killing Time”

2
285

Florin Piersic Jr. lucrează la post-producţia primului lungmetraj pe care îl regizează după o pauză de şapte ani – Killing Time, o comedie neagră despre doi ucigaşi cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vieţii. Şi a morţii. Filmările au avut loc în toamna lui 2011, în Bucureşti, iar post-producţia va continua până la sfârşitul lunii aprilie.

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuţie mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi Florin Zamfirescu. Scenariul îi aparţine lui Florin Piersic Jr., imaginea e semnată Cristian Stan, iar muzica originală a fost compusă de Karl Ritter. „Killing Time pleacă de la un clişeu simplu, de la o situaţie deja folosită într-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, în primele secvenţe, nici măcar nu evită parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea de fapt să ajungă într-o zonă mai puţin explorată, spunând într-un alt fel o poveste despre viaţă şi moarte”, spune regizorul, potrivit unui comunicat.

Killing Time este o producţie independentă realizată în parteneriat de Andrei Creţulescu (Kinosseur Productions – www.kinosseur.ro) şi Dan Burlac (Elefant Film – www.elefantfilms.ch), cu sprijinul Zenith Media şi cu participarea HBO Romania. Post-producţia video este realizată la Digital Cube iar sunetul este mixat la Chainsaw Europe.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România în toamna lui 2012.

2 COMENTARII

  1. Comedie neagra despre doi asasini cu filosifii diferite care dezbat diferite subiecte amuzanto-profundo-stupide… Nu stiu de ce, dar doar din descriere si din teaser imi miroase a Pulp Fiction…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here