„Hannibal”, cu Mads Mikkelsen, din 8 aprilie la AXN

2
749

hannibal serial

De luni, 8 aprilie, de la ora 22:00, pe AXN, unul dintre cei mai apreciați actori europeni, Mads Mikkelsen, debutează într-un serial despre celebrul personaj jucat de Anthony Hopkins, Hannibal Lecter.

În Hannibal, Mikkelsen  îl întruchipează pe renumitul psihiatru în anii tinereții, când încearcă să-și ascundă adevărata natură în timp ce își rafinează metodele înfiorătoare. Pe urmele lui pornește criminalistul FBI Will Graham, interpretat de Hugh Dancy (The Big C, King Arthur, Black Hawk Down).

Devenit cunoscut peste Ocean pentru rolul lui Le Chiffre din Casino Royale, Mads Mikkelsen a filmat vara trecută în România pentru The Necessary Death of Charlie Countryman, prilej cu care a povestit pentru Filmreporter.ro și despre cel mai așteptat debut de serial din această primăvară: Mads Mikkelsen în România. Despre Hannibal Lecter, băieţi răi şi modestie.

„Îl voi juca pe Hannibal Lecter cel dinainte de a fi prins şi a se afla că e canibal. Sunt mai multe partituri pe care le voi juca. Una e aceea în care încearcă să fie un om normal, să ascundă ceea ce e el de fapt. E o abordare diferită. Şi nu voi încerca să copiez nimic din ce s-a mai făcut cu el. Deşi Tăcerea mieilor e un film extraordinar şi Anthony Hopkins un actor minunat… Va fi foarte diferit, avem o poveste diferită, avem cărţile originale”, povestea  actorul danez, premiat la Cannes 2012 pentru rolul din The Hunt, de Thomas Vinterberg.

Thriller-ul este scris de scenaristul Bryan Fuller (Heroes, Pushing Daisies) şi este realizat sub conducerea artistică a regizorului David Slade (Twilight: Eclipse, 30 Days of Night).

Potrivit sinopsisului, Will Graham este un psiholog criminalist inteligent şi perseverent, capabil să reconstruiască în minte gândurile şi metodele înfiorătoare ale celor mai căutaţi criminali în serie ai agenţiei americane. În urma unui caz tulburător, el este îndrumat de către şeful său, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne III), către ajutor psihiatric.

Astfel, Will ajunge să fie încredinţat unuia dintre cei mai respectaţi psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Ceea ce nu ştie Will este faptul că există un motiv pentru care Dr. Lecter înţelege atât de bine lumea crimelor şi a psihopaţilor care le comit. Ceea ce urmează este un ingenios joc al minţii despre lumile contrastante ale răului şi binelui, între care granițele şi nimic nu este ceea ce pare a fi.

Din 8 aprilie, Hannibal va fi difuzat în peste 80 de ţări din toată lumea şi tradus în 18 limbi.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here