Zilele Filmului Coreean la București

0
509

in another countryTimp de trei zile, pe 15, 16 și 17 noiembrie, Cinema Elvira Popescu va găzdui Zilele Filmului Coreean, un eveniment organizat de Ambasada Republicii Coreea în România care aduce câteva dintre cele mai interesante filme coreene de artă ale anului 2012, titluri premiate la festivaluri precum Cannes sau Veneţia.

Proiecțiile vor debuta cu premiera națională a filmului In Another Country, în regia lui Hong Sang-soo, cu Isabelle Huppert pe afiș.

Prezent în competiția festivalului de la Cannes, în 2012, filmul lui Sang-soo Hong este o colaborare inedită între regizorul coreean şi celebra actriţă franceză Isabelle Huppert, care joacă un triplu rol.

Trei personaje – fiecare cu istoria sa personală – întâlnesc, în acelaşi loc, aceiași oameni, dar nu cu aceeași încărcătură emoțională și nici cu aceleași implicații. Într-o ţară care nu îi aparţine, Coreea de Sud, Anne întâlneşte oameni care o vor face să trăiască de fiecare dată o experienţă diferită, dar din ce în ce mai aproape de răspunsul spiritual pe care toate cele trei personaje interpretate de Huppert îl caută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here