Scrie ce gândeşti pentru 10.000 de euro

0
345

Atelierul de Scenaristica SECVENTE from eugen kelemen on Vimeo.

Mai aveţi două săptămâni la dispoziţie să vă înscrieţi scenariul la atelierul Secvenţe, pentru un premiu final de 10.000 de euro. Organizatorii atelierului au realizat două clipuri de prezentare – unul cu un final neaşteptat, celălalt aluziv – cu îndemnul „spune ce simţi pentru 10.000 de euro” şi „spune ce gândeşti pentru 10.000 de euro”. Îndemnul nostru e să nu staţi mult pe gânduri. 🙂

Până pe 20 iulie, scenariştii debutanţi dar şi cei cu experienţă îşi pot înscrie proiectele de film pe site-ul www.ateliersecvente.ro. Pe 20 august, vor fi selectaţi opt finalişti care îşi vor putea rescrie şi finaliza scenariile sub îndrumarea a doi dintre cei mai buni scenarişti români – Răzvan Rădulescu şi Alex Baciu.

Atelierul se va întinde pe o perioadă de şase luni (septembrie 2011- martie 2012) şi va fi împărţit în trei sesiuni a câte patru zile, între care se vor desfăşura consultări online. La finalul atelierului, casa de producţie Saga Film va oferi 10.000 de euro pentru cumpărarea scenariului câştigător.

Pe lângă consultările individuale cu tutorii, vor fi organizate cursuri intensive şi studii de caz deschise publicului, susţinute de Corneliu Porumboiu, Nae Caranfil, Florin Şerban, Marian Crişan şi Adrian Sitaru.

Atelierul este organizat de Asociaţia culturală Secvenţe, în parteneriat cu Saga Film şi cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei.

Atelierul de Scenaristica SECVENTE from eugen kelemen on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here