Au început filmările la sezonul al doilea „În derivă”, cu un regizor nou

0
282
Constantin Popescu şi Adrian Sitaru la filmări. Foto: Adi Marineci
Constantin Popescu şi Adrian Sitaru la filmări. Foto: Adi Marineci

Turnajul pentru cel de-al doilea sezon al serialului În derivă, produs de HBO România, a început ieri, cu un regizor nou la cârmă – Constantin Popescu. El se va ocupa de aproape întreg sezonul, cu excepţia primelor episoade, la care va lucra împreună cu Adrian Sitaru, cel care a regizat primul sezon, alături de Titus Muntean.

Constantin Popescu a regizat până acum două lungmetraje, Portretul luptătorului la tinereţe şi Principii de viaţă, şi mai multe scurtmetraje multipremiate – Canton, Apartamentul, Apă, Faţa galbenă care râde.

O continuare la adaptarea după serialul de succes In Treatment depindea de succesul primului sezon. Cum acesta a fost primit entuziast de spectatori şi de critică, sesiunile de terapie ale doctorului Andrei Poenaru se prelungesc. Marcel Iureş va prelua din nou rolul terapeutului, însă celelalte nume din distribuţie nu au fost dezvăluite încă.

„Publicul nostru a reacţionat extrem de pozitiv după difuzarea episoadelor din primul sezon iar acest fapt ne-a determinat să decidem continuarea serialului. Începem producţia cu încredere, avem o echipă excepţională formată din oameni foarte talentaţi şi suntem siguri că vom putea oferi publicului nostru un sezon doi cel puţin la fel de bun ca primul”, transmite Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România, într-un comunicat.

Din partea HBO, producători executivi sunt Aurelian Nica şi Gabriela Ceuţă, filmările fiind supervizate de Antony Root, EVP Original Programming & Production HBO Europa Centrală, şi Wayne Henry, Consultant Production Executive HBO Europa Centrală.

Compania de producţie a serialului În derivă rămâne Film Factor, iar producător este Tino Furtună.

Formatul iniţial fost creat în Israel de regizorul Hagai Levi şi adaptat în SUA, România, Polonia şi Cehia. În SUA, rolul terapeutului i-a revenit lui Gabriel Byrne.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here