Remember „Fight Club”? Brad Pitt în „Killing Them Softly”

0
368


Autor: Mădălina Moraru

Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta, Sam Shepard și Brad Pitt. Acesta din urmă în rolul unui ucigaș plătit, în adaptarea romanului Cogan’s Trade al lui George V. Higgins, cu Andrew Dominik la regie. Și Johnny Cash pe fundal. Suficiente motive încât Killing Them Softly să fie unul dintre cele mai așteptate filme – și, implicit, trailere – ale anului.

Un joc de poker între mafioți e jefuit de două personaje (Scoot McNairy și Ben Mendelsohn) care „nu știu în ce se bagă” – așa ar suna intriga filmului. Pitt e cel desemnat să-i găsească pe bandiți și să răzbune clanul păgubit. Presărat cu gangsteri, explozii de mașini, replici răgușite și afectate, pelicula lui Andrew Dominik merge pe linia manly man al excelentului The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

Brad Pitt – a cărui apariție amintește de Fight Club – a acceptat rolul în decembrie 2010, iar filmările au început în martie 2011, în Louisiana. Un an mai târziu, în mai 2012, Killing Them Softly, scris și regizat de Dominik, a avut premiera mondială la Cannes, în competiție, și va ajunge în cinematografe începând din septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here