„Minte-mă frumos”, din 19 octombrie

0
422

După ce, anul trecut, s-a plasat în vârful box office-ului românesc cu Naşa, MediaPro revine din 19 octombrie cu o comedie romantică, Minte-mă frumos, în care Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu apar alături de Loredana Groza.

Scenariul îi aparţine lui Adrian Lustig (Nunta mută, Poker, Ultimul corupt din România), iar regia cineastului care s-a lansat puternic la MediaPro cu telenovelele Numai iubirea, Inimă de ţigan, Regina sau Aniela – Iura Luncaşu.

Diana Dumitrescu îşi face debutul în lungmetraj de cinema alături de Andi Vasluianu, unul dintre cei mai apreciaţi actori români din noua generaţie. Întregesc distribuţia Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Producător este Ducu Ion, soţul Dianei Dumitrescu.

Sinopsisul oficial la Minte-mă frumos sună astfel: Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?.

Din 19 octombrie, comedia romantică va rula în câteva zeci de cinematografe, fiind unul dintre cele 6-7 filme româneşti care se lansează în această toamnă. Naşa, cu Dragoş Bucur şi Whitney Anderson, a avut circa 26.000 de bilete vândute, un maxim pentru cinema-ul autohton pe 2011.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here