Business Cover şi COSMOTE te invită la concurs! Poţi câştiga un iPhone 4, black, 16GB.

1
281

Prietenii noştri de la Businesscover.ro au un concurs simpatic, pe care vi-l recomandăm.

Ce trebuie să faci? Simplu: dacă nu eşti deja fan al paginii de Facebook a Business Cover, dă un Like. Acolo vei găsi întrebarea pentru concurs. Răspunde corect pe peretele paginii (Wall) şi participi automat la tragerea la sorţi. Cei care sunteţi deja fani ai paginii Business Cover accesaţi direct link-ul Concurs de sub sigla BC.

Concursul se desfăşoară în perioada 7 noiembrie – 14 noiembrie 2011. Niciun răspuns postat mai devreme de 7 noiembrie ora 0:00 sau mai târziu de 14 noiembrie ora 23:59 nu va fi luat în considerare. Fiecare participant poate posta răspunsul o singură dată.

Tragerea la sorţi se va efectua marţi, 15 noiembrie 2011, iar câştigătorul va fi anunţat pe Facebook şi BusinessCover.ro.

Evident, angajaţii (şi proprietarii) Business Cover şi rudele lor nu pot participa la concurs. 🙂

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a mesajelor ce nu respectă cerinţele concursului. Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă organizatorii observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament.

Organizatorii consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, respectiva participare nu se va considera validă.

Reprezentantul organizatorului va contacta câştigătorii telefonic/prin e-mail/Facebook, în minimum 3 zile lucrătoare de la data câştigării concursului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here