„Poziția copilului” – de azi, în cinematografele din peste 20 de orașe

0
447

Calin Peter Netzer Luminita Gheorghiu Bogdan Dumitrache_ foto Adi MarineciPoziția copilului, cel mai discutat și mai așteptat film al începutului de an, intră de azi în cinematografele din peste 20 de orașe.

Pelicula lui Călin Peter Netzer se lansează în 35 de săli, cu proiecții de gală în câteva orașe din țară, de la Cluj și Craiova la Constanța și Târgu-Mureș.

În prima săptămână, filmul va rula în București, Cluj, Arad, Timișoara, Constanța, Iași, Craiova, Oradea, Bacău, Brașov, Brăila, Ploiești, Pitești, Târgu Mureș, Târgu-Jiu, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Călărași, Slobozia, Slatina, Vaslui și Bistrița.

Prima proiecție oficială în țară a avut loc luni, 4 martie, la Teatrul Național din București, în fața unei audiențe de peste o mie de persoane. Printre invitați – sopranele Leontina Văduva și Angela Gheorghiu, Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț Ivan Patzaichin, Nae Caranfil, Marian Crișan, Andreea Raicu, Amalia Enache, Ada Condeescu sau Ana Ularu.

ilmul premiat cu Ursul de Aur și Premiul FIPRESCI la Festivalul de la Berlin  îi are pe Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache au rolurile principale, de mamă și fiu. Li se alătură Nataşa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov și Tania Popa.


 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here