În aşteptarea Cannes-ului: „Piraţii din Caraibe 4”, imagini de la filmări şi mini-interviuri

0
349

„Faptul că oamenii decid să vadă un film în care joc eu a fost probabil cel mai şocant lucru prin care am trecut”, mărturisea zilele trecute Johnny Depp, uimit de succesul uriaş al francizei Piraţii din Caraibe, ajuns la episodul numărul 4. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / Piraţii din Caraibe 4: Pe ape şi mai tulburi are un covor roşu pregătit pe 14 mai la Cannes, după care o porneşte prin lume, inclusiv în România, din 20 mai. Preparat de data asta în 3D, blockbuster-ul o aduce în poveste pe Penelope Cruz, însărcinată la vremea filmărilor însă indispensabilă regizorului Rob Marshall, care a preferat să-şi chinuie echipa în post-producţie şi să refacă toate scenele în care apare burta sa decât s-o înlocuiască.

Lansarea Piraţilor va fi probabil momentul suprem de glamour şi de înghesuială la Cannes, pe 14 mai, când la Palatul Festivalurilor sunt aşteptaţi şi Geoffrey Rush şi Ian McShane. În aventura cu numărul patru, Captain Sparrow caută Fântâna Tinereţii şi, în timp ce o caută, dă de o veche iubită (Cruz) şi devine suspicios: nu ştie dacă ea se foloseşte de el ca să găsească aceeaşi fântână ori s-a reîndrăgostit de el. În filmuleţul de mai jos, Depp începe filmările în Hawaii, cu elicoptere, bărci şi camere urcate la înălţimi. În primul, actorii vorbesc despre chimia excelentă dintre Depp şi Cruz.
„Fără dubiu, există o parte din mine în Căpitanul Sparrow şi, ei bine, din fericire sau din nefericire, există o mare parte din Căpitanul Sparrow în mine. Mai exact, nu-l pot mişca de acolo. Nu mă lasă în pace. Tot apare în cele mai ciudate moment. De fapt, a apărut şi azi dimineaţă, când îmi pregăteam copiii pentru şcoală. A trebuit să-l gonesc”, mustăcea Johnny Depp într-un interviu acordat Hitfix.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here