Ana Ularu joacă alături de Bradley Cooper, starul din „Hangover”

0
637

Ana Ularu filmează zilele acestea la Praga pentru Serena, noul film al regizoarei Susanne Bier, câştigătoarea de anul trecut a Oscar-ului pentru Cel mai bun film străin cu In a Better World. Actriţa de 26 de ani joacă alături de Bradley Cooper, starul din The Hangover, The A-Team, Wedding Crashers sau Limitless, şi Jennifer Lawrence (The Hunger Games, Winter’s Bone). Cei doi actori americani au rolurile principale.

Potrivit unui comunicat de presă, Serena este o dramă plasată în perioada crizei economice din perioada interbelică, în statul Carolina de Nord, o adaptare a romanului omonim scris de poetul şi romancierul american Ron Rash. Cartea s-a aflat pe lista finală a nominalizaţilor la Premiul PEN/Faulkner 2009, ecranizarea fiind semnată de scenaristul Christopher Kyle.

Ana Ularu joacă rolul mamei copilului protagonistului (Bradley Cooper), femeia care credea că ii va fi aleasă, dar care devine ilegitimă şi ameninţată.

„E un rol cu foarte multă emoţie, un personaj care îşi descoperă puterea şi determinarea prin intermediul instinctului de supravieţuire, unul din eroii subtili ai literaturii. Şi e o plăcere să construiesc raportul de puteri şi traiectoria lui Rachel, mai ales fiind antagonista Serenei (Jennifer Lawrence), alături de o regizoare pe care o ADOR”, povesteşte actriţa.

Serena spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi a soţiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce călătoresc din Boston în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Serena se dovedeşte rapid a fi egală oricărui bărbat, însă, atunci când află că nu poate avea un copil, pleacă să o ucidă pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita şi mama copilului lui George, înainte ca el să se căsătorească.

Ana a primit anul acesta trofeul Shooting Stars, la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin şi Premiul Gopo pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal în 2012.

Filmul este o co-producţie 2929 Productions – o companie din Los Angeles care a produs şi finanţat filme ca Good Night, And Good Luck, al lui George Clooney, peliculă care a primit şase nominalizări la Premiile Academiei, What Just Happened, cu Robert De Niro, The Burning Plain, cu Charlize Theron şi Kim Basinger.

Roluri secundare vor avea şi actorii Toby Jones (Tinker, Tailor, Soldier, Spy, My Week with Marilyn), Rhys Ifans (Skyfall, The Amazing Spider Man), Sam Reid şi Kim Bodnia.

Ana Ularu a fost unul dintre cei 10 actori selectaţi în programul Shooting Stars 2012 şi a primit numeroase premii, inclusiv un trofeu Gopo, pentru rolul din Periferic

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here