Ultimele zile de înscrieri pentru Transilvania Talent Lab

0
357

poster_TTL_previewÎnscrierile pentru cea de-a doua ediție a Transilvania Talent Lab (TTL) au ajuns aproape de final. Cei interesați se mai pot înscrie online, pe www.tiff.ro, până în data de 15 mai.

Transilvania Talent Lab este organizat de Asociația Culturală Control N și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) și se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 2 – 6 iunie, în cadrul TIFF.

TTL se adresează atât profesioniștilor, cât și amatorilor, și este primul program de training din România dedicat în egală măsură atât realizatorilor de film, cât și celor interesaţi de zona de organizare de eveniment şi management cultural, artiştilor vizuali şi creatorilor de conţinut online şi cross-media.

Timp de 5 zile, 18 oameni pasionaţi de film şi new media vor parcurge toate etapele realizării unui film şi unui eveniment cultural în sfera cinematografică. Ei vor participa la proiecţii speciale din cadrul TIFF, seminarii şi masterclass-uri despre regie, scenariu, imagine, sunet, montaj, producţie, crowdfunding, marketing, distribuţie sau strategii de festival şi vor avea şansa de a discuta proiectele lor concrete cu specialişti renumiţi din industria filmului, români şi străini, prezenţi la TIFF.

Transilvania Talent Lab este structurat în 3 module de lucru, adresate tuturor participanţilor, indiferent de domeniul din care provin: modul 1 – Dezvoltare (dezvoltarea unui proiect cinematografic), modul 2 – Producţie (producerea unui proiect cinematografic) şi modul 3 – Marketing, Distribuţie și Management Cultural.

Participanţii Transilvania Talent Lab trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. Toți cei selectați vor beneficia de acreditare, care le va garanta accesul la toate proiecţiile şi evenimentele marca TIFF 2013.

Înscrierile se derulează până în data de 15 mai 2013. Cei interesaţi să participe la cea de-a doua ediţie TTL trebuie să se înscrie online pe www.tiff.ro, urmând paşii aplicaţiei electronice: http://tiff.ro/content/inscriere-online.

Taxa de participare la Transilvania Talent Lab este de 100 de euro, sumă care acoperă cheltuielile de cazare şi masă la Cluj pe perioada programului, accesul la toate proiecţiile şi evenimentele TIFF, şi include training-ul specializat acordat participanţilor. Pentru participanții care locuiesc în Cluj-Napoca, taxa este de 75 de euro. Cei 18 participanţi vor fi selecţionaţi pe baza aplicaţiei, iar cea mai bună dintre ele va fi câştigătoarea Bursei Transilvania Talent Lab.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here