Zece tineri români la Sarajevo Talent Campus

0
344

sarajevo talent campus

Zece cineaști și actori români au fost selectați la Sarajevo Talent Campus (18 – 24 august), un program dedicat tinerilor aflați la început de drum în cinematografiile țărilor din centrul și sud-estul Europei și organizat în timpul Festivalului de la Sarajevo.

Cei 70 de participanți au fost aleși dintr-un număr record de 309 înscriși și vin din Armenia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Georgia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Republica Moldova, România, Serbia, Slovenia și Turcia.

Ionuț Grama, Alexandru Ion, Sânziana Nicola și Skovran Tunde au fost aleși în secțiunea dedicată actorilor. Irina Văduvescu va participa la workshop-urile de producție, Georgiana Madin la cele de critică de film, iar Florin Titz – la cele de regie. La programele pentru scenariști vor lua parte tinerii Cornelia Iordache, Mihai Kolcsar și Andrei Aureliano Popescu.

Timp de șapte zile, aceștia vor lua parte la ateliere, discuții, proiecții și întâlniri cu specialiști renumiți în industria filmului și lectori ai Sarajevo Talent Campus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here