Ni se pregătește „Alt Love Building”

0
491

filmare-Alt-Love-Building_web_foto-credit-Maria-Tache

Love Building, debutul în lungmetraj al Iuliei Rugină, are parte de o continuare, numită Alt Love Building și realizată tot în colaborare cu Actoriedefilm.ro. 23 de actori absolvenți ai școlii joacă alături de trainerii Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, aflați, din nou, în dublu rol – de actori și producători ai filmului.

Premiera ar urma să aibă loc în februarie 2015.

Potrivit realizatorilor, acțiunea din Alt Love Building se întâmplă la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. Filmările au avut loc timp de 15 zile, la finalul lunii februarie, la Club Vila Bran. „Alt Love Building continuă povestea taberei în care se repară relații de cuplu. Șase luni mai tarziu față de acțiunea din primul film, a doua ediție a taberei reunește aceiași trei traineri, cupluri noi, în căutarea soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă în relație și o parte dintre cuplurile din Love Building. Unele lucruri s-au schimbat, însă atâta timp cât există relații destrămate, povestea merge mai departe…”, se arată într-un comunicat.

Scenariul este semnat tot de Iulia Rugină, Ana Agopian și Oana Răsuceanu, iar imaginea – de Vivi Drăgan Vasile, care a colaborat cu Rugină la scurtmetrajul Să mori de dragoste rănită. Scenografia și costumele au fost create din nou de Andrada Chiriac, muzica filmului va fi compusă de Local Heroes, aceiași care au asigurat coloana sonoră și pentru Love Building, iar montajul îi va aparține Letiției Ștefănescu.

Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj 100% independent produs de Actoriedefilm.ro, bugetul fiind în totalitate constituit din surse private. Deși au câștigat concursul de proiecte organizat de Centrul Național al Cinematografiei, la începutul anului, producătorii au decis să nu acceseze fondurile respective, filmările fiind deja încheiate la data anunțării rezultatelor.

Producătorului Actoriedefilm.ro i s-au alăturat Papaya Advertising, Dakino Production, Chainsaw, Cutare Film,  Zbang Film, Fundația Arte Vizuale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here