Anamaria Marinca va juca într-un SF, alături de starul seriei „Millenium”

2
416

Actriţa Anamaria Marinca a primit un rol în SF-ul Europa, unde va juca alături de Michael Nyqvist, starul seriei suedeze Millenium, anunţă „Screen”, preluat de EVZ. Sharlto Copley (District 9) şi Daniel Wu sunt celelalte nume care completează, deocamdată, distribuţia.

Sebastian Cordero (Ratas, Rateros, Ratones, Cronicas şi Rabia – primele două au fost selecţionate la Veneţia şi Cannes) este regizorul filmului despre o echipă de şase astronauţi care pleacă în prima expediţie pe unul dintre sateliţii lui Jupiter.

Pelicula se află în pre-producţie, este finanţată de Wayfare Entertainment şi produsă împreună cu Misher Films. Filmările pentru Europa vor începe în toamnă, la New York.

Scenografia va fi dată pe mâna unui expert recunoscut: Eugenio Caballero, care a lucrat pentru Labirintul lui Pan, filmul regizat de Guillermo del Toro.

Actriţa stabilită la Londra şi premiată internaţional pentru rolurile din 432 şi Sex Traffic a mai jucat în filmele Five Minutes of Heaven (BBC TV), alături de Liam Neeson şi James Nesbitt, Hotel Babylon, Storm, regizat de Hans-Christian Schmid şi proiectat la Berlin, în 2009, sau The Countess, al treilea lungmetraj al celebrei actriţe Julie Delpy.

 

2 COMENTARII

  1. Dragă FilmReporter,
    Lungmetrajul de debut al lui Julie Delpy e Looking for Jimmy. Apoi, a realizat 2 days in Paris şi, în final, The countess.
    Sunt sigură că nu poate fi decât o scăpare nevinovată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here