UPDATE Campania Filmreporter.ro: câştigă bilete la „Copiii sunt bine-mersi”

3
580

UPDATE. Avem doi câştigători. Va rog să ne scrieţi numele complet pe florentina.ciuverca@filmreporter.ro, plus ziua şi ora la care doriţi să vedeţi filmul, între 14 şi 17 februarie, şi vă vom spune cum vă puteţi primi biletele.

Filmreporter.ro continuă campania Ne vedem la un film de Oscar? cu un nou concurs. Avem pentru voi 2 bilete la filmul The Kids are All Right/ Copiii sunt bine-mersi/strong>, la Hollywood Multiplex din Capitală. Scrieţi-ne mai jos, la pagina de comentarii, care dintre actorii din distribuţie au fost nominalizaţi anul acesta la Oscar. Primul venit, primul servit – dacă răspunsul e corect, fireşte.

Cele două bilete sunt valabile între 14 şi 17 februarie, în orice zi şi la orice oră alegeţi să vedeţi filmul.

În luna februarie vi se pregătesc patru filme de Oscar în sălile din România: The King’s Speech/Discursul regelui (11 februarie), The Kids Are All Right/Copiii sunt bine-mersi (11 februarie), True Grit/Adevăratul curaj (25 februarie) şi Black Swan (25 februarie). Filmreporter.ro vă propune să le vedeţi la cinema şi nu pe un ecran meschin de computer. Argumentele sunt evidente: un film înghesuit pe un ecran de calculator îşi pierde din virtuţi; artiştii care l-au conceput merită răsplătiţi măcar cu un bilet de cinema (nu le-aţi da fraţilor Coen bani pentru următorul film?); iar mersul la cinema e o formă plăcută de socializare care ar merita revigorată.

Deci, ne vedem la un film de Oscar?

Campanie susţinută de :

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here