Mihai Ioan Kogălniceanu, director interimar la CNC

2
838

fundatia mihail kogalniceanu

Mihai Ioan Kogălniceanu este, începând din această săptămână, director general interimar al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC). El îi ține locul lui Eugen Şerbănescu, mutat în fotoliul de consul la Bologna, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii, de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

„Pe 7 mai, domnul Şerbănescu pleacă în concediu şi atunci va fi numit interimar domnul Mihai Kogălniceanu. După 1 iunie, când eliberează domnul Şerbănescu postul, va fi interimar tot domnul Mihai Kogălniceanu, până la organizarea concursului”, a spus ministrul Culturii, Daniel Barbu, citat de Mediafax.

Mihai Ioan Kogălniceanu este președintele Fundației Culturale Mihail Kogălniceanu, iar în 2005 a fost consilier la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP). Acesta a venit în Ministerul Culturii după numirea lui Daniel Barbu în funcţia de ministru.

Eugen Șerbănescu, cel care a condus CNC-ul din 2006 până în 2013, a beneficiat de un mandat nelimitat pe această funcție, însă a fost transferat în diplomație în urma numeroaselor scandaluri care au implicat instituția.

2 COMENTARII

  1. Eugen Serbanescu a beneficiat de un mandat nelimitat pentru ca e functionar public si asa prevede legea pentru ca a obtinut postul printr-un concurs, daca nu stiati. Cel care va veni in urma examenului va avea acelasi mandat, nelimitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here