FOTO: Andreea Marin Bănică joacă alături de Dragoş Bucur în „Ho Ho Ho 2”

0
494

MediaPro Pictures pregăteşte o continuare a comediei lansate iarna trecută, cu destul  succes în cinematografele din România: Ho Ho Ho 2: O loterie de familie. Filmările au început de câteva zile. Scenariul este semnat de un tânăr scriitor de la Hollywood, Collin Jay Blair, şi adaptat în româna de Gabriela Ceuta. Regizorul este tot Jesus del Cerro, iar producătoare este Alma Sârbu.

De data aceasta, Moş Crăciun va fi Dragoş Bucur (data trecută a fost Ştefan Bănică):  „Este pentru prima oară când îl joc pe Mos Craciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei când mă va vedea! De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea”, spune Bucur, potrivit unui comunicat.

Vlad, personajul său, este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana (Andreea Marin Bănică), o femeie neîmplinită a cărei viaţă se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună. „A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a parut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul sa învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care îi admir, aflati în distribuţia filmului, şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut”, transmite şi vedeta TV.

Povestea o urmăreste pe Ema, o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, care are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana – singurul adult pe care îl cunoaşte, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase. „Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România, şi odată cu filmul Ho Ho Ho am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme”, declară Alma Sârbu, producatorul filmului.

Alegerea copilului din rolul principal s-a dovedit foarte dificilă. În cele din urmă, i-a revenit Patriciei Posluşnic, cea care a interpretat fetiţa de pe străzi din Naşa. Distribuţia este completată de Gheorghe Visu, în rolul tatălui lui Vlad, şi de Dana Rogoz – voluntară de profesie. Data de lansare va fi în preajma Crăciunului din 2012.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here