Serile Filmului Românesc Timpul, la Iași

0
670

invitati banner

Festivalul Serile Filmului Românesc Timpul (6-10 mai, Iași), dedicat în acest an actorului George Mihăiță și având ca temă principală „Reconstituirea”, aduce câteva dintre cele mai cunoscute filme autohtone vechi și recente, în prezența unor invitați care vor discuta cu publicul.

Ziua de vineri, 8 mai, este rezervată invitaților Tudor Giurgiu, Emilian Oprea, Răzvan Săvescu, Tania Popa și Ion Sapdaru. Ieșenii vor putea dialoga cu actorii și regizorii imediat după proiecția filmelor America, venim! (2014) și De ce eu? (2015)

Printre invitați anunțați deja, care vor veni la Iași în perioada evenimentului, pentru a se întâlni cu iubitorii de film românesc, se află George Mihăiță, Adrian Păduraru, Ileana Popovici, Vladimir Găitan și Pușa Darie.

Au fost anunțate în program filmele Reconstituirea, Accident (miercuri, 6 mai), Veronica și Undeva la Palilula (joi, 7 mai). Irina Margareta Nistor este consultantul cinematografic al festivalului

Festivalul Serile Filmului Românesc Timpul va avea loc în perioada 6-10 mai la Iași. Ediția a VI-a este organizată de Asociația Studenților Jurnaliști Iași și Asociația Revistei Timpul, iar producătorul ediției este Adenium. Festivalul din 2015 îi este dedicat actorului George Mihăiță și are ca temă principală „Reconstituirea”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here