Eddie Murphy nu mai prezintă Oscarurile!

0
411

Eddie Murphy a anunţat ieri-seară că renunţă la postura de entertainer al galei premiilor Oscar din februarie 2012. Decizia vine la o zi după ce unul dintre producătorii show-ului, regizorul Brett Ratner, a demisionat din echipa Academiei Americane de Film, în urma unor declaraţii care nu le-au picat bine celorlalţi membri din board.

Una dintre ele ar fi că „repetiţiile sunt pentru poponari” – replică pe care Ratner ar fi dat-o când i s-a cerut să pregătească din timp momentele şi să le repete. Alte declaraţii publice privesc relaţiile sale cu diverse actriţe sau viaţa sa sexuală. Brett Ratner l-a avut pe Murhy în filmul său, Tower Heist, şi este şi cel care l-a propus ca prezentator al ceremoniei.

„În primul şi în primul rând, vreau să spun că înţeleg perfect şi susţin decizia fiecărei dintre tabere în ce priveşte schimbarea producătorului pentru gala de anul acesta a Academiei.  Abia aşteptam să fac parte din echipa de producători şi scenarişti care tocmai se forma, dar sunt sigur că noua echipă şi noul prezentator vor face o treabă la fel de bună”, a declarat actorul şi stand up comedian-ul Eddie Murphy.

Graţie lui, ceremonia se anunţa ceva mai interesantă – America n-a uitat show-urile sale cu săli arhipline din anii 80, în ciuda eşecurilor din cinema din ultimii ani.

Potrivit The Hollywood Reporter, o ofertă de a-l înlocui pe Brett Ratner i-a fost făcută deja producătorului Brian Grazer (J. Edgar), iar posibile nume vehiculate în locul lui Murphy ar fi Billy Cristal, Steve Martin, Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, Alec Baldwin, Jimmy Fallon, Conan O’Brian.

Cea de-a 84-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie 2012.

Citeşte şi:

30 de candidaţi pentru Oscarurile din 2012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here