Leonard Doroftei îi ține pumnii filmului românesc la Berlinală

0
396

Leonard Doroftei - Sustine Romania la Berlinala

În ziua premierei mondiale a filmului lui Călin Peter Netzer, Poziția copilului, la Festivalul de la Berlin, boxerul Leonard Doroftei trimite un mesaj echipei. „Susțin toate filmele bune care ajung departe”, spune celebrul pugilist român.

Fostul campion mondial la box se alătură campaniei „Susține România la Berlinală!” după Cristian Țopescu, Ivan Patzaichin, Laura Badea, Alin Moldoveanu și Ana-Maria Brânză.

La ora 15.30 (16.30, ora României), la Berlinale Palast are loc premiera mondială a filmului, în prezența actorilor principali Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache, a regizorului Călin Peter Netzer, a producătoarei Ada Solomon și a altor membri ai echipei. Filmul concurează pentru Ursul de Aur cu alte 18 pelicule.

Leonard Doroftei a fost campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, a câștigat medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Barcelona (1992) și Atlanta (1996). De asemenea, a fost campion mondial la box în 1995 și campion european în 1996 și 1997. Mesajul său poate fi vizionat aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here