Scurtmetrajul independent „Men’s Room”, premieră în Grecia

0
323

Filmul independent de scurtmetraj Men’s Room, în regia lui Alex Mironescu (UNATC), a fost selectat în competiția internațională a Festivalului Internațional de Film de Scurtmetraj de la Athena Psarokokalo, care a început joi, 10 iulie, în Grecia. Producția românească va avea premiera sâmbătă, la 21:45, în prezența regizorului, în insula Serifos.

Men’s Room este unul dintre puținele scurtmetraje autohtone care abordează tematica gay. În timp ce coboară scările unei toalete publice, un bărbat își dă seama că locul ascunde mai multe lucruri decât și-ar fi imaginat vreodată. Aici, bărbații vin să-și satisfacă și altfel de nevoi, departe de agitația străzii și de viețile lor false. Filmul îi are în distribuție pe Daniel Nuţă, Bogdan Olaru, Valentin Paraschivu, Mircea Aecrim, Iulian Burciu, Alin Popa.

Alex Mironescu semnează scenariul și regia, director de imagine este Radu Voinea, iar monteur – Maria Salomia, care s-a ocupat și de partea de sunet, alături de s-au Radu Georgescu și Roxana Bain. Muzica originală a filmului a fost compusă de Alexandru Sima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here