Billy Crystal prezintă Oscarurile. Pentru a noua oară

0
305

Locul lui Eddie Murphy de pe scena Oscarurilor va fi luat de un veteran al galei, Billy Crystal. Este pentru a noua oară când actorul prezintă ceremonia, după ediţiile din 1990, 1991, 1992, 1993, 1997, 1998, 2000 şi 2004.

Nu e chiar o veste îmbucurătoare pentru cei care sperau la un mic facelift al galei, însă producătorii Oscarurilor spun că „întoarcerea sa e, într-un fel, o celebrare”, şi-l numesc unul dintre cei mai buni amfitrioni din istoria recentă a galei. Audienţele, despre care se speculează deja că nu vor fi grozave, dat fiind că publicul e îndeajuns de familiarizat cu Crystal încât să nu se aştepte la mari surprize.

Eddie Murphy a renunţat la postura de entertainer al galei premiilor Oscar din februarie 2012 după ce unul dintre producătorii show-ului, regizorul Brett Ratner, a demisionat din echipa Academiei Americane de Film, în urma unor declaraţii care nu le-au picat bine celorlalţi membri din board.

Una dintre ele ar fi că „repetiţiile sunt pentru poponari” – replică pe care Ratner ar fi dat-o când i s-a cerut să pregătească din timp momentele şi să le repete. Alte declaraţii publice privesc relaţiile sale cu diverse actriţe sau viaţa sa sexuală. Brett Ratner l-a avut pe Murhy în filmul său, Tower Heist, şi este şi cel care l-a propus ca prezentator al ceremoniei.

Cea de-a 84-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie 2012.

30 de candidaţi pentru Oscarurile din 2012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here